top of page
logo_vaalea.png

PALVELUT

PALVELUT

Etsimme asiakkaillemme uusia hankintaa tehostavia toimintamalleja. Hoidamme tuotteiden ja palveluiden kilpailuttamisen yhdessä sovitun suunnitelman mukaan.

Yritykset voivat myös vapauttaa hankintaresurssejaan keskittymään ydinliiketoimintansa kannalta keskeisiin hankintoihin. Palvelumme ovat:

Sopimuksemme kattavat laajasti erilaisia tuotteita ja palveluita pääasiallisesti Suomessa ja joitakin myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. ​

HANKINNAN KATEGORIOIDEN JOHTAMINEN

TOIMITTAJA-JOHTAMINEN

KILPAILUTUKSET

SOPIMUSTEN JOHTAMINEN JA HALLINTA

SERVICES

KATEGORIAT

Hankintatyön kulmakivenä on hankinnan kategorioiden johtaminen. Olemme keskittyneet valikoituihin epäsuoriin hankintakategorioihin ja täydennämme niiden kattavuutta koko ajan.

Asiakkaillamme on on noin 80+ operatiivistä yksikköä pelkästään Suomessa ja Nordic Source tarjoaa hyvän hankinta / toimittaja portfolion tehtaille ja toimistoille ja meillä yhdessä jäsenten kanssa on erityistietoa elintarviketeollisuuden vaatimuksista.

Meillä on säännölliset kategoriapalaverit yhdessä Nordic Sourcen asiakkaiden kesken, jossa päätämme uusista projekteista, kilpailutuksista ja kategorian laajentamisesta.

KIINTEISTÖNHALLINTA

Office and process cleaning, outdoor areas cleaning and maintenance, building maintenance, rental carpets, industrial gases, laboratory supplies and services, pest control, recycling & waste management, retail stores, workwear, visitor management

MRO

Automation, chemicals, electricity, HVAC, light oil, rental machines, security, steel pipes, tools

TOIMISTOTUOTTEET JA -PALVELUT

Company cars, company bikes, translations, office supplies, vending machines, furniture, cleaning supplies, waste bins & bags, journal subscription and information services, prints, computers and printers, telecom, HR services

LOGISTIIKKA

Courier, road transportation

SISÄLOGISTIIKKA

Lift doors, lift maintenance, lift trucks, packaging materials, pallets

MATKUSTAMINEN

Airlines, car rental, ferries, hotels, travel agencies, visa services

Categories

SOPIMUKSET

Lisäinfoa sopimuksista saat Nordic Source tiimiltä.

80+

Nordic Sourcella on noin 80 raamisopimusta useissa eri hankintakategorioissa. Nordic Source kategoriat ovat kunnossapito (MRO), kiinteistönhallinta, sisälogistiikka, toimistopalvelut ja tarvikkeet sekä matkustaminen.

Nordic Source neuvottelee sopimukset valmiiden ja yhdessäsovittujen sopimuspohjien ja -ehtojen pohjalta.  

Sopimukset ovat kaikkien jäsenten saatavilla tietoturvallisessa ja pääsyrajoitetussa tietokannassa.

Contracts
bottom of page