logo_vaalea.png

JÄSENET

HYÖDYT JÄSENILLE

1

Jäsenet voivat vapauttaa hankintaresurssejaan keskittymään ydinliiketoimintansa keskeisiin hankintoihin

2

Nordic Source neuvottelee kaikkien jäsenten puolesta raamisopimukseen, jäsenen tulee tehdä vain tilaussopimus, jossa sovitaan operatiiviset yksityiskohdat

3

Koko hankintayhteisön kategoriaosaamisen hyödyntäminen

4

Yhteinen iso ostovolyymi tuo hinta- ja muita etuja

5

Nordic Source tekee myös keskitettyä toimittajajohtamista niiden asioiden puitteissa, jotka ovat jäsenille yhteisiä (mm. yhteiset mittarit)

 
 

NYKYISET JÄSENET

Nordic Sourcella on 16 jäsentä. Seitsemän jäsenistä on osuuskunnan varsinaisia jäseniä  (Anora, Atria, Fazer, Olvi, Paulig, Saarioinen, Valio) ja loput ovat kategoriajäseniä (Apetit, Juustoportti, Lapin Liha, Raisio, Sucros, Tamro, Tikkurila, Vaisala ja Yliopiston Apteekki).

 

Osuuskunnan varsinaiset jäsenet kuuluvat osuuskunnan hallitukseen ja hallituksella on isompi mahdollisuus vaikuttaa Nordic Sourcen toimintaan ja suuntaan.

 

Kategoriajäsen voi osallistua kategoriatiimin työhön ja vaikuttaa mihin suuntaan kategoriaa viedään. 

 

Molemmille jäsenille on saatavilla kaikki Nordic Source sopimukset ja Nordic Source:n tiimi tukee sopimusten implementointia.

OSUUSKUNNAN JÄSENET

ANORA_Visual_Identity_Development_BLUE_RGB.png
atria.png
fazer.png
olvi.png
paulig.png
saarioinen.png
valio.png

KATEGORIAJÄSENET

apetitt.png
Raisio_logo_edited.png
juustopirtti.png
tikkurila.png
lapin.png
vaisala_edited.png
sucroslogo_edited_edited.png
yapieni.png
tamrologo.png

Nykyisillä jäsenillä on noin 70 operatiivista yksikköä (tuotantoa, muut operaatiot, logistiikkakeskus, pääkonttori) Suomessa ja noin 30 operatiivista yksikköä seuraavissa maissa: Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Valko-Venäjä, Venäjä, Ukraina, Ranska, Iso-Britannia, Hollanti, Belgia.

Kartta-2_edited.png

JÄSENTEN

TOIMIPISTEIDEN SIJAINTI

 

KUINKA HAKEA JÄSENEKSI?

Lisätietoja toimitusjohtajalta. Hyvä tapa aloittaa on pitää Nordic Source esittelytapaaminen, jossa samalla voimme keskustella Teidän yrityksen tarpeista ja tilanteesta.